top of page

Wordt fit met jouw eigen personal trainer uit Hellevoetsluis!

Ben jij al een lange tijd op zoek naar de perfecte personal trainer in Hellevoetsluis? Op zoek naar de snelste manier om fit te worden en in shape te komen, maar heb je niet genoeg motivatie om dit alleen te doen? Of ben je juist op zoek naar een goed, samengesteld voedingsschema om gezond en snel af te vallen? Veel mensen willen hun goede voornemens waarmaken en zich lekker in hun vel voelen. Dan is een personal trainer uit Hellevoetsluis een ideale oplossing voor jou! Mijn naam is Rudy Jansen en ik ben een gecertificeerd Personal Fitnesstrainer met veel ervaring als wedstrijdatleet en bodybuilder. Naast mijn vele ervaring krijg je bij mij veel persoonlijke aandacht om zo jouw gekozen doel te bereiken! Ik zit altijd vol energie en moed en ga er samen met jou voor zorgen om het allerbeste uit jouw trainingen te halen! Ben je geïnteresseerd om te starten met jouw nieuwe reis naar een gezond en strak lichaam? Zie de website voor meer informatie en neem contact met mij op!

Gecertificeerde personal trainer in Hellevoetsluis

Zoals ik net al vertelde heb ik jarenlange ervaring in de sportwereld. Ik heb gedaan aan Fitness- en Bodybuildingsport en ik heb meegedaan aan wedstrijden waar ik mister Holland was en mister World finalist. Daarom weet ik als geen ander om het uiterste uit mezelf te halen en ben ik er zeker van dat dit ook bij jou gaat lukken! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, ik kan voor iedereen een perfecte begeleiding aanbieden! Denk ook aan krachttraining technieken voor de tak van jouw sport. Ik kan bijvoorbeeld je atleet coach worden of je helpen met sporten zoals honkbal en voetbal.

Diverse trainingsmogelijkheden

Bij mij is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten trainingen. Je kunt kiezen voor 1 op 1 Coaching, hier krijg je veel persoonlijke aandacht en zullen we jouw doelen voor over bijvoorbeeld 4 of 5 maanden vaststellen. We trainen met gewichtstesten en volledig op eigen kracht. Ideaal voor mensen die hun persoonlijke doelen snel willen behalen! Het is ook mogelijk om een duo training te volgen, leuk als je een keer een vriend of vriendin wilt meenemen! Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar bied ik een outdoor fitness voor kinderen aan, gewoon in Hellevoetsluis! Zo blijven ook jouw kids gezond en sportief. Word ik jouw nieuwe personal trainer aan huis? Ik kijk ernaar uit kom samen met jou nieuwe doelen te gaan bereiken! Neem gauw contact met me op via de website

bottom of page