top of page

Word ik jouw nieuwe personal trainer aan huis?

Een personal trainer aan huis haalt alle onzekerheden van de tafel. Je kent het vast wel; je bent bezig op allerlei apparaten in de sportschool, maar je hebt geen flauw idee wat je aan het trainen bent en of je het überhaupt goed doet. Je ziet geen resultaten en dat demotiveert! Daarbij kan ik je absoluut helpen! Ik word jouw nieuwe personal trainer aan huis in de omgeving Hellevoetsluis. Samen kunnen wij een voedingsschema en fitnessschema samenstellen op basis van jouw gewenste doelen. Doordat ik veel ervaring heb in de Fitness- en Bodybuildingsport, kan ik jou het maximale uit jezelf laten halen! Ben je geïnteresseerd in een op maat gemaakt voedingsschema en/of een perfect trainingsschema? Neem dan contact met mij op! Als je nog andere vragen hebt, kun je altijd kijken op de website voor meer informatie.

Mijn ervaring als Personal fitnesstrainer

Mijn naam is Rudy Jansen en ik ben een gecertificeerd Personal Fitnesstrainer en daarnaast ook een sport- en voedingscoach. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in de Fitness- en Bodybuildingsport. Doordat ik een echte wedstrijdatleet ben geweest, kan ik bijvoorbeeld ook jouw atleet coach worden. Ik vind het belangrijk om mijn trainingen altijd te vullen met veel persoonlijke aandacht en ik zit altijd vol energie en moed. Bij mij ben je gegarandeerd van een top begeleiding. Word ik jou nieuwe personal trainer in Hellevoetsluis?

Trainingsmogelijkheden in Hellevoetsluis

Wil je gezond en snel afvallen? Dan is het belangrijk om je echt aan een speciaal schema te houden om het snelste resultaat te boeken. Als personal trainer aan huis heb ik verschillende trainingsmogelijkheden. We trainen met gewichtsvesten (sandbags) en op eigen kracht. Het is bijvoorbeeld mogelijk om 1 op 1 coaching te krijgen. Je bepaalt zelf waar je over 4 of 6 maanden wilt staan, zo krijg je uitdagende trainingen met persoonlijke aandacht om dit doel te bereiken. Lijkt het je leuk om een keer samen met een vriend of vriendin trainen? Geen probleem! Duo training is namelijk ook mogelijk. Sinds kort is het ook mogelijk om mee te doen met mijn outdoor fitness trainingen, speciaal voor jouw kinderen! Kinderfitness is belangrijk voor de fysieke ontwikkeling van je kind. Sporten heeft namelijk een positief effect, helpt botdichtheid te vergroten en voorkomt overgewicht.


Afspraak maken?

Ben je er klaar voor om jouw persoonlijke doelen te behalen met een personal trainer aan huis? Neem dan gauw contact met mij op via de website. Ik kijk ernaar uit om jou tijdens dit uitdagende traject te mogen begeleiden. Laten we samen gaan voor het uiterste!

bottom of page