top of page

Op zoek naar outdoor fitness met persoonlijke begeleiding in de omgeving Hellevoetsluis?

Je herkent het vast wel; het begin van het jaar heb je goede voornemens voor jezelf vastgesteld, maar het lukt je maar niet om je eraan te houden. Je hebt weer een verjaardag gevierd en achteraf denk je: ik heb toch iets té veel gesnoept dan ik met mezelf had afgesproken. Natuurlijk moet het af en toe kunnen, maar je moet er een goede balans in kunnen vinden! Wil jij nou een op maat gemaakt voedingsschema of wil je dit juist combineren met een trainingsschema? Dan kan ik je daarbij helpen, jouw nieuwe personal trainer aan huis! Met mijn kennis en expertise op dit vakgebied door middel van veel ervaring als wedstrijdatleet in de Fitness- en Bodybuildingsport, help ik jou om gezond en snel af te vallen of om juist op kracht te komen. Outdoor fitness is ook zeker mogelijk, niks is te gek! Bekijk de website voor meer informatie en neem contact met me op om een afspraak te maken!

Wat kan ik jou bieden?

Mijn naam is Rudy Jansen en ik ben een gecertificeerd personal fitnesstrainer en daarnaast ook sport- en voedingscoach. Ik heb jarenlang ervaring op het gebied van sport, zo heb ik bijvoorbeeld meegedaan aan bodybuild wedstrijden. Het is dus ook zeker mogelijk om jou hierin te begeleiden als atleet coach, mocht dit gewenst zijn. Ik, als personal trainer in Hellevoetsluis, geef je door middel van mijn trainingen veel persoonlijke aandacht om zo sneller jouw doelen te behalen. Onze trainingen bestaan altijd vol energie en moed, wij gaan absoluut het maximale uit onze trainingen halen! Of je nu wilt gaan voor een 1 op 1 Coaching of een outdoor fitness training, samen kunnen we jouw persoonlijke doel bereiken! Wil je liever samen met een vriend of vriendin sporten? Duo training is ook mogelijk. Daarnaast trainen we eventueel met gewichtsvesten (sandbags) en volledig op eigen kracht.

Outdoor fitness voor je kinderen

Iedereen kan bij mij trainingen volgen, ook jouw kinderen kan ik begeleiden en helpen! In de omgeving van Hellevoetsluis bied ik outdoor fitness voor kinderen aan. Deze training is geschikt voor kinderen met de leeftijd van 8 tot 12 jaar. We trainen in groepsverband en volledig met eigen lichaamsgewicht, zonder zware gewichten! Hoe fijn is het om samen met je gehele gezin te beginnen met een gezonde en fitte levensstijl? Heb je interesse in een van deze trainingen? Neem dan contact met mij op en laten we samen het uiterste bereiken!

bottom of page